Zakelijk
Heeft u een bedrijf en wilt u producten van Tea Amo in uw assortiment hebben? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden.

 

Voor horeca:
Als u thee van Tea Amo wilt schenken, bieden wij diverse horecaconcepten aan! Wij hebben diverse formaten eigen ontworpen, ambachtelijk gemaakte, zeer hoogwaardige, eikenhouten theekisten. Deze kunnen worden gebruikt voor onze verschillende thee concepten. Naast de thee kist gevuld met de losse theeën, bieden wij ook mogelijkheden aan chai latte en ijstheeën.  Daarbij is er ook de mogelijkheid om het geheel compleet te maken met onze eigen theeglazen, suikers en koekjes.Naast dat losse thee veel meer smaak heeft, hebben de horecaconcepten van Tea Amo meerdere voordelen:
– Meer beleving voor de klant: uw gast ziet en ruikt de ingrediënten;
– Voordelig: veel mensen denken dat losse thee duurder is dan theezakjes. In tegendeel! Voor de meeste soorten losse thee heb je maar een schepje van 2 gram nodig;
– U onderscheidt u van andere restaurants. Dit kan voor gasten een belangrijke reden zijn om bij u thee te drinken. Uit diverse ervaringen blijkt dat dit ook de omzet verhoogt;
– De concepten van Tea Amo zijn origineel. Tea Amo maakt en ontwerpt alles zelf naar wens en sfeer van uw bedrijf;
– Tea Amo is een kleine onderneming waardoor wij een persoonlijke service kunnen bieden.
Door het steeds bredere assortiment van Tea Amo, is het voor u als bedrijf ook mogelijk om ‘toepasselijke’ thee te schenken. Hierbij kunt u denken aan:
– ‘Pina Colada’ en ‘Icy Mojito’ thee in een strandtent;
– ‘Oma’s Pannenkoeken’ thee in een pannenkoekenhuis;
– ‘Straciatella Icecream’ thee in een ijssalon;
– ‘Innerlijke Rust’ thee in een wellness/schoonheidssalon;
– En misschien wel onze popcornmelanges zoals ‘Movie Night’ thee met popcorn in een bioscoop?
Ook is het leuk om met onze ‘seizoenstheeën’ te werken. In de winter bijvoorbeeld melanges als: Apfelstrüdel en Warm Winter. Of een heerlijke glühwein gemaakt met onze eigen glühwein kruiden. In de zomer kan men aan fruitigere theeën denken zoals ‘Sunset Kiss’ of ‘Sun da Capo’. En hoe lekker is het om hiervan ijsthee te schenken!

Mocht u nog niet overtuigd zijn, kunt u altijd een aantal samples bij ons aanvragen! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voor winkeliers:
Het is mogelijk om ons assortiment theeën, accessoires en cadeaupakketten in uw assortiment te nemen.

Kerstpakketten en relatiegeschenken
Ook voor kerstpakketten en relatiegeschenken kunt u bij ons terecht! Voor verschillende (internationale) bedrijven hebben wij al op maat gemaakte pakketten mogen maken. Voor ieder budget weten wij wat leuks te verzinnen! Neem contact op voor de mogelijkheden.